Bunları seçmemin sebebi fazla para vermeden üst düzey bir sistem istemem tek endişem kasa sizce bir problem çıkarır mı ? Eğer çıkartırsa fazla pahalı olmamak şartıyla sizce hangi kasayı koymalıyım .
Ayrıca 4770K yerine bu işlemciyi seçmemin sebebi ben O.C yapmayacağım direk kullanacağım bu yüzden hem biraz daha ucuz hemde O.C olmadan daha hızlı bir işlemci . Düşünce ve tavsiyelerini bekliyorum ..
Şimdi işlemciyi İntel İ5 4690, anakartı Asus H97M-E, kasayı Zalman z3 plus, psu'yu zalman 80 plus 700W, ekran kartını Powercolor R9 290 ile değiştiriyoruz. Sadece bu parçalar hatalı olmuş.
Şimdi işlemciyi İntel İ5 4690, anakartı Asus H97M-E, kasayı Zalman z3 plus, psu'yu zalman 80 plus 700W, ekran kartını Powercolor R9 290 ile değiştiriyoruz. Sadece bu parçalar hatalı olmuş.
Dostum işlemciyi i5 yapmak istemiyorum çünkü ilerleyen zamanlarda sistemi yenilerim bu yüzden tekrar işlemciye tonla para vermek istemiyorum , kasayı düşünebilirim , ekran kartını da Nvidia istiyorum çünkü şuan da desteği vs. bence daha iyi o yüzden AMD ekran kartı istemiyorum .
Dostum i7 alırsan alacağın maksimum 3-4 fp fazladır.
Şu fonboyluğu bırak diyorum ben. R9 290 GTX780'i geçtiği halde 450 tl daha ucuzdur. Bu kart oldukça iyidir. Hala önerilerimin arkasındayım.