GTX 770 Sistem Toplama

Çılgınpatates

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bu yılın sonunda aşağıya yazmış olduğum sistemi toplayacağım. Bu sistem tüm oyunları ve çıkacak oyunlar GTA V gibi oyunları ultra ayarlarda açabilir mi ?

Sistem;

Evet arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum.

Eğer bu parayla bu sistemden daha iyi bir sistem yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok güzel bir sistem olmuş GTA5 sistem gereksinimleri açıklanmadı ama bence orta ayarlarda rahatlıkla oynarsın.Çoğu oyunuda ultrada açar merak etme mavi ekransız günler dileğiyle.

Başlığı değiştirmişler ama başlıkta 3400 yazıyordu yaklaşık herhalde.

Çok güzel bir sistem olmuş GTA5 sistem gereksinimleri açıklanmadı ama bence orta ayarlarda rahatlıkla oynarsın.Çoğu oyunuda ultrada açar merak etme mavi ekransız günler dileğiyle.

Arkadaşım yanlış bilgilendirme yapma. GTX 770 ile GTX 5'i Ultra ayarlarda, kenar yumuşatmayı kısarak rahatça oynayabilir. GTX 770 çok güçlü bir karttır.

GTX770m in güçlü bir kart olduğunu biliyoruz. Ama GTA5 in ne isteyeceğini bilmiyoruz. Ben kesin olanı söylüyorum orta ayarda kesin açar. Ben en kötüyü düşünerek söylüyorum yoksa dediğin gibi ultrada açar belki.

Bu sistem 3239 TL tuttu. Daha iyi bir sistem toplayabilir misiniz bu para ile ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…