P pusat57 Ziyaretçi 1 Ağustos 2014 #11 Alicem Doğan dedi: Fark ettim de işlemci fanı çalışır durumda değil mi ? Genişletmek için tıkla... Sen yazınca bende fark ettim ama sistemin güzelliğinden olsa gerek stok fan'a dikkatimi veremedim her halde.
Alicem Doğan dedi: Fark ettim de işlemci fanı çalışır durumda değil mi ? Genişletmek için tıkla... Sen yazınca bende fark ettim ama sistemin güzelliğinden olsa gerek stok fan'a dikkatimi veremedim her halde.
bahadiR^ Kilopat Katılım 26 Mart 2014 Mesajlar 831 Çözümler 6 1 Ağustos 2014 #12 Kablolar sizce de çok karmaşık durmuyor mu? O kasada kablo saklama ünitesi yok mu?
5 58528 Kilopat Katılım 11 Mart 2013 Mesajlar 2.323 Makaleler 56 Çözümler 3 1 Ağustos 2014 #13 Arkadaşın @24953 Ram'leri Dual Channel kullanmak istememiş anlaşılan. Dual Channel için Ram'leri DIMM 2 DIMM 4 Ram slotlarına alsın, sonra o işlemci için de iyi bir soğutucusu alsın. Hayırlı olsun. Dual Channel Nedir ? | Technopat Sosyal
Arkadaşın @24953 Ram'leri Dual Channel kullanmak istememiş anlaşılan. Dual Channel için Ram'leri DIMM 2 DIMM 4 Ram slotlarına alsın, sonra o işlemci için de iyi bir soğutucusu alsın. Hayırlı olsun. Dual Channel Nedir ? | Technopat Sosyal
kanaryam1 Kilopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2014 #14 Alicem Doğan dedi: Fark ettim de işlemci fanı çalışır durumda değil mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır Kardeşim Fotoğraf Öyle Çekmiş Durmuyo.
Alicem Doğan dedi: Fark ettim de işlemci fanı çalışır durumda değil mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır Kardeşim Fotoğraf Öyle Çekmiş Durmuyo.