GTX 770 SLİ Mantıklı Mı ?

• Konuyu başlatan Emirhan Yiğiter
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 2.284
E

Emirhan Yiğiter

Ziyaretçi
Elimde bir tane 4 GB Asus DCU2 GTX 770 var. Yazın SLİ yapmayı düşünüyorum. 600-700 TL gibi bir paraya bir tane daha bulup SLİ yapmak gibi bir düşüncem var. Sizce SLİ yapmalı mıyım ? Yoksa elimdekini satıp güçlü bir kart almalı mıyım ? Malum Z87 chipsetli bir sistemim var. İkinci slot X16 olmasına rağmen X8 hızında kullanabileceğim. Bu da beni düşündürüyor. Sizce SLİ mı yapılmalı ? Yoksa yeni bir kart mı alınmalı ? Şimdiden teşekkürler. Pek SLİ yapmayı desteklemese de sizin yorumunuzu merak ettim. @Recep Baltaş

Hocam seneye yaza kadar biriktireceğim. Yazları da çalıştığım için oradan da üstüne ekleyip bir şeyler yapmayı düşünüyorum. Seneye yaza kadar R9 290X'in piyasada bir iddiası kalmaz.

O zamana kadar bir sürü kartlar çıkacaktır. Aklımda bir düşünce daha var. GTX 770 kaliteli ve performanslı bir kart. Bu kartla iki yıl daha idare ederim. Bu yaz 1000 TL biriktirip diğer senede de biriktire bilirim. Bu da mantıklı bir düşünce. Kafam çok karışık gerçekten.

Nvidia yeni kartlarla beraber yeni teknolojilerde çıkartınca herkesin kafası karışmadı değil. Doğrusu dediğinde mantıklı hem 2 sene sonraki kartları işlemcin de kaldırır. Teknolojiye yetişemezsin sen en iyisi dediğin gibi yap.

Ki bu teknolojiler GTX 980 alınca duracak değil 2 sene sonra ne olur bilinmez bence sen zamana bırak.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı