Gtx 770 slı mı Gtx titan mı ?

Sli yapmanı tavsiye ederim. Sli desteği vermeyen oyunları oynadığını sanmıyorum. Piyasada populer oyunların neredeyse bir çoğu birden fazla ekran kartına destek verdiğini biliyoruz.

+ Sli yapacak olur isen maddiyattanda tasarruf etmiş olursun.

İşin eksi tarafı iki ekran kartının çekeceği güç. Yeterli güç kaynağın var ise Sli bağlantıya geçmelisin.

1000 watlık bir power alıcam. Aslında her zaman tek kart kullanma taraftarıyım. SLI yapmaz isem Titan alıcam bu kesin. Çünkü 780 ti alıp 1 sene sonra çöpe gitmesini istemiyorum.

TechPowerUp'ın F/P oranlama listesinde Titan sonuncu. Titan almak aşırı aşırı aşırı aşırı aşırı........ saçma. Bu arada GTX 770 SLI yapsan "keşke Titan alsaydım" demezsin, ama "keşke 780Ti alsaydım" diyebilirsin.

Eğer GTX 770'i aldığın fiyata satabileceksen 780Ti alabilirsin.

Buna ek olarak kafama takılan bir soruyu sormak istiyorum. GTX 770 nasıl yetmiyor?

Kardeşim bende anlamıyorum benim sistemim oldukça iyi bir sistem. Ama her oyunda bir anda 60 fps den 30 fps ye düşüyor. Vede kullandığım power 600 wat çoğu kişi power yüzünden tam verim alamıyorsun diyorlar.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı