Oğuz Can Çıtak Hectopat Katılım 28 Ağustos 2013 Mesajlar 164 Makaleler 4 10 Eylül 2013 #1 Arkadaşlar şimdi ben Asus Direct cu II GTX 770'imi Msi Ligthning GTX 770 ile Sli yapabilir miyim? Anakartımda 2 Pcı express girişi var.
Arkadaşlar şimdi ben Asus Direct cu II GTX 770'imi Msi Ligthning GTX 770 ile Sli yapabilir miyim? Anakartımda 2 Pcı express girişi var.
LatsovPhan Hectopat Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 115 Yer İstanbul 10 Eylül 2013 #2 Yapılabilir fakat şu anki hiçbir ekran kartı aynı core hızına sahip değil. SLI yapılırken bellek,core hızlarının aynı olması gerek diye biliyorum.
Yapılabilir fakat şu anki hiçbir ekran kartı aynı core hızına sahip değil. SLI yapılırken bellek,core hızlarının aynı olması gerek diye biliyorum.
Oğuz Can Çıtak Hectopat Katılım 28 Ağustos 2013 Mesajlar 164 Makaleler 4 10 Eylül 2013 #3 LatsovPhan dedi: Yapılabilir fakat şu anki hiçbir ekran kartı aynı core hızına sahip değil. SLI yapılırken bellek,core hızlarının aynı olması gerek diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yani bir Direct cu ii daha almalıyım.
LatsovPhan dedi: Yapılabilir fakat şu anki hiçbir ekran kartı aynı core hızına sahip değil. SLI yapılırken bellek,core hızlarının aynı olması gerek diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yani bir Direct cu ii daha almalıyım.
LatsovPhan Hectopat Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 115 Yer İstanbul 10 Eylül 2013 #4 Bu durumda sende direct cu ii varsa ondan almalisin.