GTX 770 sürücü kurduktan sonra bilgisayar kilitleniyor

Burkay

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Müşteri Temsilcisi
Merhaba arkadaşlar.

Kisaca sorunun olusumunu anlatayim. Sabah saatlerinde Youtube'dan video izlerken durduk yere PC kilitlendi ve 5-6 dakika bekledim kendine gelmeyince kasa üzerindeki düğmeye basarak reset attım. Asıl macera şimdi başlıyor, başlangıç Windows yazısına kadar gayet normaldi lakin Windows yükleme ekranindan sonra ekran düz benim PC kullanırken seçtiğim arkaplan ekran rengini alıyor yani gri ekran kalıyor. Neyse bi format atayım dedim zaten bayadir atmak istiyordum bahane oldu taktım Windows 10 USB'sini gayet güzel yükledim ve masaüstü geldi fakat ekran kartı sürücüsünü yükledikten sonra PC kilitleniyor ve ben yine reset atıyorum ve yine aynı şekilde düz ekran rengini alıyor. Bu işlemi beş kere denedim beşinde de ekran kartı sürücüsünden sonra kilitleniyor ve bir daha başlamıyor. Yaklaşık 30 dakika bekledim bi ihtimal belki açılır dedim yok bana misin demiyor. Şansıma da ekran kartının garantisi 2 ay önce bitti.

Şimdi sorum şudur arkadaşlar ben bu kasayı vatandan topladım bütün parçalar oradan eski yazılara falan baktım anladım kadarı ile benim sorunum ekran kartı ile ilgili, aradım müşteri hizmetlerini para ile tamir yapılır dendi bu fiyat ne kadardır daha önce yaptıran kişi var mı ?

Bir de yeni ekran kartlarından 1060'ı alsam sistemimde bir sıkıntı olur mu anlayan arkadaşlar yaza bilir mi?

MSI Z97 Gaming 5 anakart
Intel 4690 i5 islemci
8 GB RAM

Bu arada ekran kartım MSI GTX 770.
Yardımcı olursanız sevinirim sabır ile cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…