GTX 770 vs GTX 960

batuhanaslan

Kilopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen r5 5500
Ekran Kartı: Zotac RTX 3070 AMP Holo
Monitör: Asus TUF Gaming VG277Q1A 27
Anakart: Gigabyte B450M-H
Ram: Kingston Fury Beast 8X2 16 GB 3200 MHz DDR4 CL16
Mouse: Razer Viper Mini
Klavye: Microsoft Wireless Kablosuz Klavye
Kulaklık: HP OMEN Dyad
Meslek
Kendi işimin patronuyum..
2015'de böyle bir konu acılmıs ama ben tekrar sormak istiyorum. Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İki kart da güncelliğini yitirdi. Artık bu kartlar yerine GTX 1050 Ti alınmalı.

Eğer 2'sinden birini almayı kafaya koyduysan GTX960, GTX770'den daha performanslı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevaplar için teşekkürler. GTX 770'de karar kıldım. 2.el alacağım zaten. AMD almayı düşünmüyorum, AMD'nin programları cok sıkıntılı.

Hortlatmak olacak ama söylemeden geçemeyeceğim.
Yukarıda da belirtilmiş 1050 ti alın diye, 200 lira falan ucuza bulmadıysanız 1050 Ti alın.
Çok sıkıntılı derken? Nvidia'dan AMD'ye geçmiş biri olarak söylüyorum yazılım konusunda neredeyse hiç fark yok. Saçma sapan, kulaktan dolma bilgilerle markaları nasıl bu derece kötülüyorsunuz anlamadım.
Ayrıca bizim mesajlarımızı en ufak yanlıştan damgalayanlar bu yanlış bilgilendirme değil de nedir?

Artık yazılım sıkıntılarına takılmamak lazım. Bir sene içinde 2 NVIDIA ve 3 AMD kart kullandım. Hiç sıkıntı yaşamadım ikisinde de.

Ana sorunuza ise illa bu ikisinden biri olacak ise GTX 960 öneririm. 7XX serilere göre baya fark var teknolojik olarak. Arada ufak bir performans farkı var diye eski kart almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…