GTX 770 vs RX 460

Senin için saf performans önemli ise GTX 770 ama güncellik önemli ise RX 460. Zaten aralarında aman aman fark yok.
Zaten benim işlemci eski. Güncel ekran kartı alsam dahi işe yaramaz. Zaten benim için saf performans lazım.
Eğer GTX 770 alırsam onu nasıl güncellerim? İnternetten çok video izledim ama hiç biri olmadı.

Zaten benim işlemci eski. Güncel ekran kartı alsam dahi işe yaramaz. Zaten benim için saf performans lazım.
Eğer GTX 770 alırsam onu nasıl güncellerim? İnternetten çok video izledim ama hiç biri olmadı.
GTX 770 hem daha eski hem de daha fazla güç tüketiyor vb. Bence RX 460 al fazla harcama yapma. Yani ek bir güç kaynağı felan alma.

GTX 770 almak kumar gibi bir şey olur. Ya PSU yetmez ise (bence yetmeyecek) Güncel ekran kartı alsam dahi işe yaramaz fikrini kafanızdan çıkartın. Eski işlemci ile yeni ekran kartı alakasız şeyler. Şahsen ben RX460 alırdım daha güncel bir kart.

GTX 770 hem daha eski hem de daha fazla güç tüketiyor vb. Bence RX 460 al fazla harcama yapma. Yani ek bir güç kaynağı felan alma.
Zaten yeni bir güç kaynağı alacağım. Bana performans önemli. Peki RX 460 Arkı düzgün oynatır mı?

Peki tamam RX 460 alacağım. Peki Arkı 1600x900 çözünürlükte high-medium ayarlarda oynatır mı?

Oynatır ama yanlış hatırlamıyorsam oyun Optimizasyon sorunluydu.

Zaten yeni bir güç kaynağı alacağım. Bana performans önemli. Peki RX 460 Arkı düzgün oynatır mı?

Ark genel optimizasyon sorunu dışında sistem gereksinimlerinde VRAM kısmına dikkat çekiyor bunu göz önünde bulundurup bir yorum yapmak lazım. Minimum 1 GB VRAM ihtiyacı var ama bu optimizasyon sorununun tam çözülmemesinden dolayı dengesizlik yapabilir.

Edit: oyunu oynatır sadece sistem kullanımı dengesiz olabilir bunu karşılayacak kart daha uygun olacaktır bence.

Optimizasyon sorunu çözümü var.

Peki ya GTX 1050 nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…