Merhaba
Arkadaşım benden sistem toplamamı istemişti ve ben şöyle bir sistem toplamıştım.
Msi Gtx 770 T-F Ekran Kartı
Asus m5a97 r2.0 Anakart
Fx8 8320 Amd İşlemci
Zalman z3 Kasa
Corsair VS650 Güç Kaynağı
8 GB Gskill 1866 Mhz Ram
Ama vatan bilgisayara gittiğinde ona sistemin dengesiz olduğunu ve amd/nvidia'nın intel/nvidia'dan daha az performans göstereceğini söyleyip şöyle bir sistem toplamışlar ona sizce doğrumudur yanlışmıdır bu vatan bilgisayarın yaptığı iş ?
Beyler şu soruları soruyorum size cevaplarsanız mutlu olurum. Çünkü üsteki sistemi bende bu ay sonu alacağım arkadaşımla beraber alacaktım ama o dayısıyla erkenden almış hata yapmış neyse.
1-8320 işlemcisine o.c yapmazsak soğutucusu idare eder mi yoksa başka soğutucu alınmalı mı?
2-Belki param yetmeyebilir 8320 yerine 6300 işlemcisini alırsam gtx 770 ile bi darboğaz ortaya çıkar mı yani singleplayer da çıkmaz ama işlemcinin yük bindiği online oyunlarda sorun çıkartır mı?
3-Vatanda bulunmayan parçaları bir kaç gün öncesinden söylersek o şubeye getirirler mi ?
Sana yine iyi sistem önermişler. Bana gt630, tek modül 8gb cl11 ram, i5 4570 ve 700w gigabyte kasa önermişlerdi. Bide her oyunu kasmadan yüksek oynarsın dedi.