GTX 770'ten GTX 1060'a Geçmek Mantıklı mı?

Aynı kombinasyon bende de var freesnyc full hd 144 hz monitör aldım ben de gtx 770 den rx 480 e geçişi düşünüyordum lakin -10+10 % 50 lik bir fark mevcut.
1060 ta aşağı yukarı bu farkı yaratacak seçim sana kalmış.
Dipnot dx 11 oyunlarında 12 de ise fark -10+10 %60 ları buluyor.
Gtx 770 güzel ayarlarda hayla makul fps veriyor o yüzden beklemeye karar verdim alacağım kart 2 kata yakın güçte olmalı diye düşündüm.O yüzden beklemedeyim.

Teşekkürler dosttum bilgiler için bence de beklemek mantıklı geldi.

GTX 1070 modeline geç, 1060 modeline geçmene değecek bir fark yok.

Teşekkürler dosttum. Şuan 1070 geçecek bütçem yok ve 1070 için geçince ayriyeten 144 hz monitör lazım :) Şimdilik açıyor beni Mantıklı olan biraz daha bekleyelim

Bence gerek yok ama siz bilirsiniz.
Çünkü kartını gerçekten hâlâ daha güçlü.

Teşekkürler çoğu oyunda yetiyor hala ama insan oğlu doyumsuz diyorlar ya öle oldu bizimkide
Kullanmaya devam edeceğim.

Bence bu sene idare et seneye yeni kart ile değiştir yada 1070 al @BERWAR dediği gibi.

Teşekkürler. Dogru söylüyorsunuz beklemek daha mantıklı olacak.

Aynı kombinasyon bende de var freesnyc full hd 144 hz monitör aldım ben de gtx 770 den rx 480 e geçişi düşünüyordum lakin -10+10 % 50 lik bir fark mevcut.
1060 ta aşağı yukarı bu farkı yaratacak seçim sana kalmış.
Dipnot dx 11 oyunlarında 12 de ise fark -10+10 %60 ları buluyor.
Gtx 770 güzel ayarlarda hayla makul fps veriyor o yüzden beklemeye karar verdim alacağım kart 2 kata yakın güçte olmalı diye düşündüm.O yüzden beklemedeyim.
Teşekkürler dosttum bende beklemeye karar verdim. Bekleyip 1070 almak daha mantıklı bir seçim olur

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı