A ahmet eren incir Hectopat Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2014 #1 Asus GTX 780 DirectCU II mi yoksa MSI GTX 780 Twin Frozr mı daha sessiz ve daha serin çalışıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2014
GhostSensei Hectopat Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2014 #2 Asus'un yapmış olduğu direct cu 2'nin üstüne ısı ve sessizlik adına birşey tanımıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2014
T The Witcher Ziyaretçi 5 Ağustos 2014 #3 Gördüğün üzere MSI GTX 780 Twin Frozr daha serin ve sessiz çalışıyor. Kaynak: MSI Twin Frozr Gaming GTX 780 OC Edition Review - Graphics cards - Reviews : ocaholic
Gördüğün üzere MSI GTX 780 Twin Frozr daha serin ve sessiz çalışıyor. Kaynak: MSI Twin Frozr Gaming GTX 780 OC Edition Review - Graphics cards - Reviews : ocaholic
A ahmet eren incir Hectopat Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2014 #4 Tam aradığım şeyi attın sağol. @Silinen üye
GhostSensei Hectopat Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2014 #5 Msi'ın kendi sitesinden aldığın kaynakla tabi ki böyle bir sonuç olur. Tarafsız testleri bir izlersen ne demek istediğimi anlarsın @TheWitcher Ahmet bu arada msi da hiç kötü bir kart değil ama asus'u geçemez. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2014
Msi'ın kendi sitesinden aldığın kaynakla tabi ki böyle bir sonuç olur. Tarafsız testleri bir izlersen ne demek istediğimi anlarsın @TheWitcher Ahmet bu arada msi da hiç kötü bir kart değil ama asus'u geçemez.
T The Witcher Ziyaretçi 5 Ağustos 2014 #6 MSI'ın kendi sitesi değil. MSI Twin Frozr Gaming GTX 780 OC Edition Review - Graphics cards - Reviews : ocaholic Ancak bir gariplik sezdim. Techpowerup.com sitesi ASUS GTX 780'in daha serin çalıştığını söylüyor. MSI GTX 780 TwinFrozr Gaming 3 GB Review | techPowerUp
MSI'ın kendi sitesi değil. MSI Twin Frozr Gaming GTX 780 OC Edition Review - Graphics cards - Reviews : ocaholic Ancak bir gariplik sezdim. Techpowerup.com sitesi ASUS GTX 780'in daha serin çalıştığını söylüyor. MSI GTX 780 TwinFrozr Gaming 3 GB Review | techPowerUp
A ahmet eren incir Hectopat Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2014 #7 Silinen üye dedi: MSI'ın kendi sitesi değil. MSI Twin Frozr Gaming GTX 780 OC Edition Review - Graphics cards - Reviews : ocaholic Ancak bir gariplik sezdim. Techpowerup.com sitesi ASUS GTX 780'in daha serin çalıştığını söylüyor. MSI GTX 780 TwinFrozr Gaming 3 GB Review | techPowerUp Genişletmek için tıkla... Hangisi daha güvenilir.
Silinen üye dedi: MSI'ın kendi sitesi değil. MSI Twin Frozr Gaming GTX 780 OC Edition Review - Graphics cards - Reviews : ocaholic Ancak bir gariplik sezdim. Techpowerup.com sitesi ASUS GTX 780'in daha serin çalıştığını söylüyor. MSI GTX 780 TwinFrozr Gaming 3 GB Review | techPowerUp Genişletmek için tıkla... Hangisi daha güvenilir.
T The Witcher Ziyaretçi 5 Ağustos 2014 #8 Techpowerup.com daha çok duydum ve daha çok güvenilir diye tahmin ediyorum.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 5 Ağustos 2014 #9 Hangisi bütçeye uygun ise o kart alınmalı. İki model de pişman etmeyecektir.
Kadir Berk Yeniyurt Kilopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 654 Makaleler 1 Yer Ödemiş/İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2014 #10 Hangisinin tasarımını beğeniyorsan onu al. Pişman olmazsın.