Calibra Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 267 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #1 Bu hatayı alıyorum neden olabilir? Ekran kartım: GTX 780. İşletim sistemi: Windows 10 Home.
Çözüm Kokona Shiki 24 Eylül 2023 @atakanatlgn Evet, kurulumda soruyor zaten. Calibra dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA <dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com.tr Bu linki kullan, kurulumda GeForce Experience tiki bos ise tik at.
@atakanatlgn Evet, kurulumda soruyor zaten. Calibra dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA <dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com.tr Bu linki kullan, kurulumda GeForce Experience tiki bos ise tik at.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 24 Eylül 2023 #2 GeForce Experience'i surucunle beraber kurmayi dene ayri degil. Artı 0 Eksi
atakanatlgn Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.186 Çözümler 10 24 Eylül 2023 #3 Kokona Shiki dedi: GeForce Experience'i surucunle beraber kurmayi dene ayri degil. Genişletmek için tıkla... Hocam beraber kuruluyor muydu? Artı 0 Eksi
Kokona Shiki dedi: GeForce Experience'i surucunle beraber kurmayi dene ayri degil. Genişletmek için tıkla... Hocam beraber kuruluyor muydu?
KS KS Calibra Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 267 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #4 Kokona Shiki dedi: GeForce Experience'i surucunle beraber kurmayi dene ayri degil. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Artı 0 Eksi
Kokona Shiki dedi: GeForce Experience'i surucunle beraber kurmayi dene ayri degil. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 24 Eylül 2023 #5 @atakanatlgn Evet, kurulumda soruyor zaten. Calibra dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA <dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com.tr Bu linki kullan, kurulumda GeForce Experience tiki bos ise tik at. Artı 1 Eksi Çözüm
@atakanatlgn Evet, kurulumda soruyor zaten. Calibra dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA <dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com.tr Bu linki kullan, kurulumda GeForce Experience tiki bos ise tik at.
KS KS Calibra Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 267 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #6 Kokona Shiki dedi: @atakanatlgn evet, kurulumda soruyor zaten. Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA <dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com.tr Bu linki kullan, kurulumda GeForce Experience tiki bos ise tik at. Genişletmek için tıkla... Sağ ol indirdim oldu. Artı 0 Eksi
Kokona Shiki dedi: @atakanatlgn evet, kurulumda soruyor zaten. Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA <dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com.tr Bu linki kullan, kurulumda GeForce Experience tiki bos ise tik at. Genişletmek için tıkla... Sağ ol indirdim oldu.