GTX 780 hata veriyor

OCCT ile PSU testi yapar mısınız?
Oyun için ekran kartı sıcaklık degerleri nedir?
En son ihtimal yaşından dolayı artık emekliye ayrılıyor olabilir.

Bende bir Vega 64 aldım tam da bugün 2. el 1300 TL'ye ve ilginç bir şekilde işlemciye en ufak overclock yapınca kart hata veriyor. Overclock kaldırınca kart hata vermiyor.

PSU'dan şüpheleniyorum nasıl test edebilirim OCCT ile?

OCCT indirin PSU test kısmı var. Resimde göreceksin oradan.

Dosya Ekleri

• 20191209_224219.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 31
OCCT indirin PSU test kısmı var. Resimde göreceksin oradan.

V5.4.2 kullanıyorum arayüz şu şekilde. Neden eski arayüz kullanıyorsunuz? Ayrıca teşekkür ederim, deneyimli biri olarak böyle efsanevi bir aplikasyona nasıl daha önce rastlamamışım şaşırdım.

PSU konusunda %100 sonuç alır mıyım?

Bu tür programlarda yüzde yüz sonuç verir demek olmaz. Deneyin, ekran kartını başka arkadaşınızın bilgisayarında deneyin soruna adım adım gitmek lazım.
Neden eski arayüz kullanıyorsunuz?
Ornek attım sadece.

Bu tür programlarda yüzde yüz sonuç verir demek olmaz. Deneyin, ekran kartını başka arkadaşınızın bilgisayarında deneyin soruna adım adım gitmek lazım.

Sizin kullandığınız sürüme erişemiyorum yalnız. En güncel sürümde de SU test yok.

5v ve 3.3v kanalı test esnasında çok düşüyor, test esnasında kapanma yaşandı mı?

Hayır hocam. İlgili konuma gelirseniz sevinirim. Konuya ilişkin 3. mesajdaki açıklamama da ayrıca bakarsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…