Arkadaşlar geleneksel ASUS mu MSI mı yarışmasına hoşgeldiniz neyse sorum şu ASUS'un bu modeli için Asus Gtx780 Directcu 2 Gddr5 3Gb 384Bit Nvidia Geforce Dx11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar ne düşünüyorsunuz MSI ' ın Twin Frozr modeline göre daha düşük sıcaklık diyorlar ancak MSI ' ında bazı programları çekici gelmiyor değil MSI 'ın oyun performansıda 3-4 fps daha yukarıda diye biliyorum. ASUS'un da servisi öve öve bitirilemiyor hangisini tercih etmeliyim? MSI'ın ekran kartı için tasarladığı programlar nelerdir ? Anakartım : Z87 G45 GAMING @Recep Baltaş
NOT : MSI'ın Twin Frozr modelidir. Lighting 'in daha iyi olduğunu biliyorum ama arada fiyat farkı var.
İşte bende hangisini almalıyım diyorum aralarında aşırı performans farkı olmadığını biliyorum ancak soğutma, servis, programlar vs gibi özellikleri göz önünde alınırsa hangisi diye sordum sağol yanıtın için. @Recep Baltaş 'tan da cevap alırsam net bir şekilde artık parçaları alacağım. MSI'ın Gaming application ve afterburner gibi yazılımlarını beğendim ASUS'ta herhangi bir böyle yazılım var mıdır?
Msi'da afterburner gibi çok çekici yazılımlar bulunuyor . Bu benim de hoşuma gitmiyor değil.
İkisinin soğutma sistemleri farklı . Soğutma farklı olsa da aralarında pek bir fark yok fps oranında .
Twin Frozr soğutma ve ısıtma anlamında Asus 'dan biraz önde gibi . Ama Asus performans anlamında birkaç şey eklemiş Ama ikisinde de pek bir fark yok dediğim gibi. Ben şahsen Asus diyebilirim.Ama siz Msi 'ı beğeniyorsanız aralarında pek bir fark yok alabilirsiniz .
Asus'un soğutması MSI'dan bir kaç derece daha iyi diye biliyorum. MSI'ın da 4-5 fps daha önde olduğunu biliyorum. Bunları göz önünde bulundurarak almalısın. Ama bence Asus al.