Gtx 780 Için Güç Kaynağı

Ozan

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Finans
Arkadaslar iyi aksamlar. Sorum su, gtx 780 ekran karti icin ne kadarlik bir guc kaynagi gereklidir. Diger sistem bilesenleri de dusunulurse 750 watt bir guc kaynagi kafi midir ?

Oneriniz icin tesekkur ederim. Sorumu soyle degistireyim i vakit, corsair cx750 guc kaynagi yeterli olur mu ? 400r kasa alacagim, ona sigar mi gtx 780 ?

Peki "M" ibaresinin yani moduler olmamasinin ne gibi bir dezavantaji mevcut ? Ayrica 780 corsair 400r kasaya sigar mi ? Bu da benim icin cok onemli bir soru

Bende GTX 780 aldım. Henüz elime ulaşmadı ancak mevsres'in kullandığı güç kaynağını aldım. Bende mevsres'in ve diğer arkadaşların tavsiyesi üzerine aldım. 1 hafta 10 gün kadar beklersen test edip söyleyebilirim.

Maalesef o kadar sure bekleyemeyecegim, haftssonu sistemi topluyorum. O zaman baska bir ekran karti bakacagim, ya da vatandaki arkadaslara danisarak tercih edecegim. Ben de aslinda daha kaliteli bir guc kaynagi tercih etmek isterdim elbette, fakat corsair 400r kasayi tercih ettim ve onunla birlikte corsair cx750 guc kaynagi veriliyor. Mecburen onu kullanacagim. Bu guc kaynagi da eminim gayet kalitelidir. Bur sure sonra da asus vg248QE monitor ekleyecegim sistemime. Bir de ssd tabi. Geri donusleriniz icin tesekkur ederim. Getoutonmyship, sen pafcalarini alinca test ettikten sonra, ben almayacak olsam bile bir bilgilendirme yapmani gercekten isterim. Simdiden hayirli olsun. Guc kaynagi yeterliyse sevindim Burak Bey, peki 400r kasaya sigiyor mu gtx 780. Haftasonu ona gore tercihimi yapacagim.

Yettigine gercekten cok sevindim. Tesekkurler. Iyi forumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…