GTX 780 mi; GTX 770 + SSD mi ?

Epiphania

Hectopat
3-4 gün içinde sistem toplayacağım. Konu açmadan foruma göz gezdirdim biraz. Şu linkteki Haswell PC Toplama Rehberi | Technopat yapılmış olan sistem baya hoşuma gitti. Neredeyse aynısı almayı düşünüyorum ki takip ettiğim kadarı ile Recep toplamışsa hakkını vermiştir. Yalnız ssd almayıp gtx 780 mi alsam diye kararsızım. Bana fikir verin hangisi doğru olur?

Ayrıca vatandan alacağım yüksek ihtimal. Parçaları takmasına takarım. Zaten videoda çok detaylı anlatmışlar. Sonra yapılan biosdan anlayacağımı pek sanmıyorum. Vatanda takılıyorlar sanırım ama pek iyi şeyler duymadım O yüzden topladığımda bios hakkında yardım edebilecek arkadaş varsa parçaları kendim takacağım.

GTX 780 alman daha uygun olur bence. SSD'yi ekran kartını aldıktan sonra da ekleyebilirsin ama gtx 770'i aldıktan sonra aradan uzun bir süre geçene kadar ekran kartını değiştirmen büyük masraflara yol açabilir. Ayrıca SSD'lerin önümüzdeki günlerde ucuzlayacağını düşünüyorum.

GTX 780 DirectCU II. Fiyatı 1400'e inmişken alınabilecek en iyi kart.

Ben GTX 770 + SSD + H100i aldığım için GTX 770 seçtim. Ayrıca o zamanlar GTX 780'in fiyatları çok pahalıydı.

SSD sonra da alınabilir. Parayı ekran kartına yatırmanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…