GTX 780 Sistem Toplama

BloodStaR

Hectopat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba Technopat,
En kısa zamanda bir pc alacagım. Bunun için uzun suredir arastırma yapıyorum. Paylastıgım linkteki sizin incelemis oldugu pcyi almayı dusunuyorum. Bu pc ile bir çok oyunu harika bir sekilde oynayabilecegimi videonuzda gordum. Fakat bir kaç tane sorum var. İlk konum oldugu icin forumu yeni yeni ogreniyorum, ayrıca ilk kez pc toplama alacagım. Bu yuzden cok fazla bilgim yok. Kusura bakmayın.
1)Bu pc ile oyun dısında sorunsuz bir sekilde video edit yapabilir miyim ?
2)Satayı 1 TB ye dusursem her sata bu pc ye uyar mı ? Uyacak bir satanın linkini atar mısınız ?
3)Dvd rom ve wifi adapterde alacagım. Modemim evin salonunda.Ben kendi odama kuracagım.Arada yaklasık 6 m kadar bir mesafe var.Bir wifi adaptor ve dvd rom linki atar mısınız ?
4)Bu pcyi kac yıl kullanabilirim ?
5)1050 w power suppy yerine ne kadar dusuk bir suppy alabilirim?
Şimdiden Tşk Ederim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. SSD, i7 işlemci ve GTX 780 ile rahatlıkla video edit yapabilirsiniz.
  2. Diski 1 TB yapabilirsiniz. SATA olduğu sürece bu PC'ye uyumlu olacaktır her disk. SATA 3 olmasına dikkat edin yeterli. Barracuda olabilir: Seagate 3.5" 1Tb Barracuda Sata 3.0 64Mb Cache 7200Rpm Harddisk - Vatan Bilgisayar
  3. ASUS'un bu modelini alabilirsiniz: Asus Pce-N53 300Mbps Dual-Bant Kablosuz Pcı-E Kart - Vatan Bilgisayar
  4. 3 sene rahat kullanırsınız. Bu süre daha da çıkar.
  5. 600W bile yeterli gelecektir. Yine verimliliğine dikkat ederek alın. Benim önerim CX 750M veya CX 600 olacaktır. M ibaresi modüler olduğunu belirtir. Modüler güç kaynakları montajda daha kolaylık sağlar.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı