Satılık GTX 780 Tabanlı Sistem

Eray Ant

Hectopat
Arkadaşlar ben Eray Ant. Vaktinde Technopat'ta toplama videosunu çektiğimiz çok kıymetli masaüstü sistemimi satıyorum. Yurtdışına çıkacağımdan bunu yapmak durumunda kaldım. Satış sitelerinden güncel fiyatlarını çıkarttım öncelikle. Parantez içinde parçaları alalı ne kadar olduğu yazıyor. Bazı parçalar halihazırda satışı olmadığı için fiyatlandırırken aynı özelliklerde satılan parçaları baz alıp, fiyatlarından %30 kırarak yazdım ve sistemi bugün kendiniz toplasanız kaç para tutacağı şu şekilde:

İşlemci: 4930k 3.4ghz 1858TL (1 yıllık şuanki satış fiyatı)
Hard disk: WD Black 2x2TB 1020 TL (2 yıllık şuandaki satış fiyatı)
Hard disk: WD Black 4TB 915 TL (İsteğe Bağlı) (1 yıllık şuandaki satış fiyatı)
SSD: INTEL 240GB SSD 350 TL (2 yıllık intelin programının şuan söylediği kalan ömrü %99 fiyat akranlarından tahmini yeni seri çıkardığı için intel güncel satış fiyatı yok)
Kasa: Corsair 500r 467 TL (1 yıllık şuanki satış fiyatı)
Ekran Kartı: Zotac GTX780 1120 TL (1 yıllık şuanki satış fiyatı)
Monitör: 2x LG W2486L Full HD Led Monitör 800TL (2 yıllık şuan satışı yok benzerlerinde tek monitör 400-600 TL arası ben ikisinin 0 ı 800 dedim)
Güç: Silver Stone 750Watt 80 Plus silver takribi 300 TL (2 yıllık akranlarının statış fiyatı)
Anakart: MSİ x79A-GD65 (8D) 806 TL (1 yıllık şuanki satış fiyatı)
Soğutma: Corsair H100i sıvı soğutma 390TL (1 yıllık şuanki satış fiyatı)
Bellek: Corsair Red 4x4 16GB 1866 500 TL (1,5 yıllık şuanki aynı özelliktekilerin satış fiyatı)
Klavye+Mouse: Logitech MK 710 Wireless 337 TL (1 yıllık şuanki satış fiyatı)
Logitech z4 2+1 Ederi 80 TL (3 yıllık fiyatı attım ama 10 numara 5 yıldız)
Samsung DVD RW 40 TL (DVD mi kaldı aksesuar olarak takılı ) )
0 alsan Değeri Toplam: 8983

Sizlerde parçaların görsellerini ve mevcut değerlerini alışveriş sitelerinden inceleyiniz. Kaça satacağıma dair bir fiyat verme konusunda sıkıntı çektim. Sistem kolay satılamayacak kadar dev bir sistem. İstenirse 1-2 parça çıkartarak (Örn: Monitör ve 4 TB hard disk kalsın kalan parçalara teklifim şudur gibi...) Siz teklif verin ve okyleşirsek satışı gerçekleştirelim.

Anakartla tek tuşla hız aşırtma yaptığım ve öyle kullandığım bir sistem. Satış sadece İstanbul içi olacaktır. Sisteme kargolama yapılmaz, buna uygun değil. Kişi şahsen gelir, sistemi kendi gözüyle görür ve içine sinerek alır götürür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rica etsem resimlerini yükleyebilirmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…