Gtx 780 Ti Çekirdek Hızı

Göksel Gündüz, arada iki model fark var zaten sayısal değerlere bakmak doğru olmaz. :D
Bu arada shaderdan kastınız nedir acaba? Cuda çekirdeği ile olan ilgisi nedir? Overclock yaparken ben shader saatini de epey artırıyorum. Düşürürsem daha mı iyi olur acaba?

Göksel Gündüz, arada iki model fark var zaten sayısal değerlere bakmak doğru olmaz. :D
Bu arada shaderdan kastınız nedir acaba? Cuda çekirdeği ile olan ilgisi nedir? Overclock yaparken ben shader saatini de epey artırıyorum. Düşürürsem daha mı iyi olur acaba?

Shader ile CUDA core aynı ifadeler arada fark yok. Overclock hakkında çok bilgim yok ama mantıken yükseltmen lazım çünkü saat hızını yükselttikçe ekran kartı üzerinden daha fazla elektron akışı meydana gelir, elektron akışı da daha fazla bilgi oluşmasını sağlar. Bu yüzden grafikler daha çabuk oluşur saat hızını yükseltince.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı