GTX 780 Ti hangi marka alınmalı, fiyat farkına değer mi?

Erkutkoca

Hectopat
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Merhabalar, GTX 780 Ti almayı düşünüyorum, fakat hangi marka alayım karar veremedim. Karar vermekten ziyade Asus GTX 780 ti 1560 lira iken, diğer markalar 1700, 2000, 2200 liraya kadar çıkıyor. Aradaki fiyat farkı marka mı, yoksa fark edilecek kadar bir performans farkı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüksek performans = ISI . Pahalı bir kart alındığında soğutma göz önünde bulundurulmalır. Bu konuda ASUS ve MSI markaları iyidir.

Bütçene uygun ise bunu alabilirsin.

AMD tarafından bundan şaşma derim. İkisi arasında AMD tercih edilebilir.

Şöyle bir olay var; markalar Nvidia'nın orijinal tasarımını değiştirerek yani fanları, kablo özelliklerini, soğutma gibi konularda biraz ekleme yapabiliyor. Mesela Asus GeForce GTX 780 Ti O.C versiyon ekran kartına Asus, fan tasarımını tamamen değiştirmiş kabloların dışına kartı kaplayan etkin bir koruma eklemişler ve bu güzel bir ekran kartı demek oluyor FPS farkı çok yüksek olmasa da bu fanlar soğutma konusunda değişim gösterebilir. Ayrıca Asus'a O.C edilmiş bu da + bir özellik Ama Asus mu, Msi mı derseniz ben Asus derim. Ayrıca Recep abinin şu videosunu izlemenizi tavsiye ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca Ekran Kartları =

Ama benim kişisel tercihim her zaman Asus :)

Evet Recep abinin videoyu izledikten sonra zaten kafaya koydum ps4 gelecek yurtdışından açmadan satıcam hemen üzerini tamamlayıp alıcam bu kartı ve tercihim yüzde 99 asus olacak. Bilgi ve ilginize Çok teşekkür ederim. Bir de yeni bir konu açıcam onda da yardımınızı bekliyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı