Peki bu sistem ayakta kalır mı, yani çalışır mı? Uyumsuzluk olmaz değil mi herhangi bir şeyde ?
Alacağım sistemi size güvenerek alıyorum. (Bir de verdiğiniz kasalar tükenmiş, yeni bir kasa verir misiniz ?) Güç kaynağını unutmuşsunuz bu arada ?
Kasa 5-6 gün içinde muhtemelen gelir. Ayrıca sanırım görmediğiniz kasanın adını tam okursanız 80 Plus 750W PSU ile geldiğini anlarsınız. Yani kasanın içinde güç kaynağıda geliyor. Hiçbir uyumluluk sorunu olmaz. Bana güvenerek almayın kendinize güvenerek alın. Bu sistem önerisi bu sitedeki kişilerin %80-85'inin önereceği bir sistem.
Kasa 5-6 gün içinde muhtemelen gelir. Ayrıca sanırım görmediğiniz kasanın adını tam okursanız 80 Plus 750W PSU ile geldiğini anlarsınız. Yani kasanın içinde güç kaynağıda geliyor. Hiçbir uyumluluk sorunu olmaz. Bana güvenerek almayın kendinize güvenerek alın. Bu sistem önerisi bu sitedeki kişilerin %80-85'inin önereceği bir sistem.
Teşekür ederim bu bilgiler için, fakat ben 5/6 gün dayanamayacağım Bu sistemi bir an önce toplamak istiyorum, sizi de uğraştırmak istemiyorum. Fakat bana uygun geniş bir kasa bulabilir misiniz? Ha güç kaynağı içinde, ha güç kaynağı dışında. İşiniz varsa işinizden alıkoymamayım!