GTX 780 Ti Mid Tower kasaya sığar mı?

Asus 780ti 2 kasayada sığıyor. Sitelerden araştırma yaparkan ekran kartının uzunluğuna ve kasanın ekran kartı için ne kadar boşluğu olduğunu karşılaştırarak sonuca varabilirilsin.

Son düzenleme:
2 sinede sigar cunku ekran karti kasa boyutundan ziyade vga boyutuna bakiyor. Hangi kasayi secmeliyim dersende 2. Kasa full tower olabilir ama 1.kasa full tower ozelliklerini aratmaz ve malzeme kalitesi, musteri hizmeti vs. cok daha iyi o yuzden 1. kasa ama biraz daha para biriktirip corsair c70 alabilirsin ama 1. Kasasa isini fazlasiyla gorur.

HAF 912 yaklaşık 50cm'e kadar destek sunuyor. HDD kafesini sökerek 50cm HDD kafesi ile 30 cm kadar olmalı. Benim kasamın fotoğrafını atıyorum sana. Ekran kartım serviste olduğu için boş ama sata girişlerini yaklaşık 3 cm falan geçiyor gerisi boş. Kartımın uzunluğu yaklaşık 33 cm olması lazım.

T6QVW9y.jpg

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı