GTX 780 Ti Mid Tower kasaya sığar mı?

DeadBurn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben GTX 780Ti gibi bi ekran kartı alsam mid tower kasaya sığarmı şimdiden teşekkürler.

Hangi kasadan bahsediyorsun? Piyasada bol miktarda kasa var. Sadece mid tower diyerek o kasa hakkında yorum yapamayız.

Asus 780ti 2 kasayada sığıyor. Sitelerden araştırma yaparkan ekran kartının uzunluğuna ve kasanın ekran kartı için ne kadar boşluğu olduğunu karşılaştırarak sonuca varabilirilsin.

Son düzenleme:
2 sinede sigar cunku ekran karti kasa boyutundan ziyade vga boyutuna bakiyor. Hangi kasayi secmeliyim dersende 2. Kasa full tower olabilir ama 1.kasa full tower ozelliklerini aratmaz ve malzeme kalitesi, musteri hizmeti vs. cok daha iyi o yuzden 1. kasa ama biraz daha para biriktirip corsair c70 alabilirsin ama 1. Kasasa isini fazlasiyla gorur.

2000 bin küsür lira ekran kartına vericeksin senin yerinde olsam kasadan kaçmam. Al bir tane full tower 942 bak keyfine.

HAF 912 yaklaşık 50cm'e kadar destek sunuyor. HDD kafesini sökerek 50cm HDD kafesi ile 30 cm kadar olmalı. Benim kasamın fotoğrafını atıyorum sana. Ekran kartım serviste olduğu için boş ama sata girişlerini yaklaşık 3 cm falan geçiyor gerisi boş. Kartımın uzunluğu yaklaşık 33 cm olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…