GTX 780 TI tabanlı sistem açılmama sorunu

VFeel

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar bu sorun daha önce 3-4 defa oldu. Sorununu anliyamadım araştırdım bulamadım. Yardım lütfen PC açma düğmesine basıyorum fanlar falan dönüyor görüntüde gitmiyor. Hiçbir şekilde USB'deki klavyeyi falanda okumuyor. Hiçbir şeyi okumuyor anakartın üstünde sayıların olduğu bir bölüm var. Orada 2B gibi bir şey yazıyor. Sadece öyle kalıyor saatlerce açık bıraktım hala aynı. Sistem özelliklerim : CM HAF 912 combat gx 750w - Msi z97 gaming5 - Seagate 2TB - Kingston Hyperx 120 GB SSD - i7 4790K - Corsair Vengeance 16GB(2x8) 2400MHz - Asus 780 Ti! Şimdiden teşekkür ederim, yardıma ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
En basitinden muhtemelen denemişsindir. Ama tüm parçaları sök sonra hepsinin tozunu al pin girişlerini falan da sil ramlarini özellikle sonra da: Açılırsa BIOS' a girip default' a alırsan sorunun çözülmesi gerek. Ekran kartını diğer pci e girişlerinden birine bakıp da deneyebilirsin. Aynı olaya benzer bir olay da benim başıma geldi. Bu şekilde çözdüm. Ben bunları denedim diyebilirsin ama ben böyle çözdüm.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı