GTX 780 Ti ve i7 3930K GTA 5 Performansı

Uğur78

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Zotac GTX 780 Ti ekran kartım var. Shadow of mordor, mortal kombat x gibi oyunlarda nasıl bir performans alırım ? GTA 5 orjinal almak istiyorum Full HD monitörde kener düzeltmeler açıkken 60+ FPS alabilir miyim ?

i7 3930k işlemci, 8 GB RAM, 128 GB SSD ve işletim sistemim 8.1.

Son düzenleyen: Moderatör:
Full performans oynayabilirsin. Çarpan kilidi açık işlemcinin. OC yapıyor musun ? Yani şöyle diyeyim. Ben GTX 860M grafik kartı ile çoğu ayarı high olarak oynuyorum rahatlıkla Shadow of Mordor'u. Senin grafik kartın kat kat daha performanslı benimkinden. Ultra ayarlarda rahatlıkla oynarsın, 4k çözünürlükte de high ayarlarda oynarsın diye düşünüyorum.
GTA 5'te de bir problem yaşamazsın.

Full performans oynayabilirsin. Çarpan kilidi açık işlemcinin. OC yapıyor musun ? Yani şöyle diyeyim. Ben GTX 860M grafik kartı ile çoğu ayarı high olarak oynuyorum rahatlıkla Shadow of Mordor'u. Senin grafik kartın kat kat daha performanslı benimkinden. Ultra ayarlarda rahatlıkla oynarsın, 4k çözünürlükte de high ayarlarda oynarsın diye düşünüyorum.
GTA 5'te de bir problem yaşamazsın.

OC yaptım ama pek tecrübeli değilim. GPU ve Bellek hızlarını hangi oranda nasıl arttıracağımı bilmiyorum eski bilgisayarımda OC'ta sıkıntılar yaşadım bende bir daha bulaşmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı