Ö ÖmerBurakkya Decapat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2021 #11 SEMIKAANCAKIR dedi: 780 Ti 1050 Ti'dan daha iyi ama 1050 Ti'a hala güncelleme gelmekte ve FSR gelecek. Genişletmek için tıkla... FSR ne demek ve FSR 780 Ti'dan iyi olmasını mı sağlar.
SEMIKAANCAKIR dedi: 780 Ti 1050 Ti'dan daha iyi ama 1050 Ti'a hala güncelleme gelmekte ve FSR gelecek. Genişletmek için tıkla... FSR ne demek ve FSR 780 Ti'dan iyi olmasını mı sağlar.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.211 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2021 #12 ÖmerBurakkya dedi: FSR ne demek ve FSR 780 Ti'dan iyi olmasını mı sağlar. Genişletmek için tıkla... FSR; AMD'nin DLSS'e rakip teknolojisi.
ÖmerBurakkya dedi: FSR ne demek ve FSR 780 Ti'dan iyi olmasını mı sağlar. Genişletmek için tıkla... FSR; AMD'nin DLSS'e rakip teknolojisi.
Ö ÖmerBurakkya Decapat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2021 #13 SEMIKAANCAKIR dedi: FSR; AMD'nin DLSS'e rakip teknolojisi. Genişletmek için tıkla... Ne işe yarıyor onu soruyorum DLSS ne demek.
SEMIKAANCAKIR dedi: FSR; AMD'nin DLSS'e rakip teknolojisi. Genişletmek için tıkla... Ne işe yarıyor onu soruyorum DLSS ne demek.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.211 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2021 #14 ÖmerBurakkya dedi: Ne işe yarıyor onu soruyorum DLSS ne demek. Genişletmek için tıkla... Yapay zeka ile oyunun o sıradaki ekran görüntüsünden yola çıkarak ileriki sahnelerdeki pikselleri bilgisayarın daha rahat ve hafif şekilde işlemesine yardım ediyor ve ortalama 1, 5-2 kaft FPS artışı oluyor oyuna göre.
ÖmerBurakkya dedi: Ne işe yarıyor onu soruyorum DLSS ne demek. Genişletmek için tıkla... Yapay zeka ile oyunun o sıradaki ekran görüntüsünden yola çıkarak ileriki sahnelerdeki pikselleri bilgisayarın daha rahat ve hafif şekilde işlemesine yardım ediyor ve ortalama 1, 5-2 kaft FPS artışı oluyor oyuna göre.