GTX 780 Ti Windforce Ekran Kartlı Sistem Toplama

@murat_karakaya
Sahibinden'den GeT ile aldıysan kötü olmuş hemen kabul ettiysen. Fakat Sahibinden aracılığıyla almadıysan yapacak bir şey yok. Hakkını arayabilirsin ama.

Get ile almış olsam dolandırılmam. Direk görüştüm pazarlık ettik fiyat 800 yazmış son 700 olur dedi bende tamam dedim. Parayı hesabına gönderdim o da yarım saat içinde kargo fişini attı. Sahibinden aracılığıyla dolandırıldım.
Nereden hangi satıcıdan aldıysan ifşa et bunu yapanın kim olduğunu herkes görsün.

GTX 780 Tİ WİNDFORCE 3 GB 384 BİT GDDR5 DX 12 ( EFSANELER OLMEZ - Gigabyte Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 611645512

İlan bu arkadaşlar. İsmi Gökhan ANAY. Antalya Muratpaşa'da.

Hangi ekran kartı çıktı peki içinden en azından GT 710'dan iyi olsun o kadar insafsız değildir herhalde gidip 2000'de ki low-end ekran kartını koymamıştır.

Valla ekran kartını bilmiyorum üzerinde de hiç bir şey yazmıyor. Yanımda olsa fotosunu çekip atardım da sinirden bunaldığımdan işyerinde bıraktım geldim.

Belki mahkeme vs. ile uğraşırsanız paranızı alabilirsiniz.

Benzer durum benim de başıma gelmişti. Adam 8 GB yerine 4 GB RAM göndermişti. Gönderdiği RAM, göndermesi gerekenden daha hızlı ve kaliteli olduğundan 4 GB olsa da olayı uzatmamıştım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı