@murat_karakaya
Sahibinden'den GeT ile aldıysan kötü olmuş hemen kabul ettiysen. Fakat Sahibinden aracılığıyla almadıysan yapacak bir şey yok. Hakkını arayabilirsin ama.
Get ile almış olsam dolandırılmam. Direk görüştüm pazarlık ettik fiyat 800 yazmış son 700 olur dedi bende tamam dedim. Parayı hesabına gönderdim o da yarım saat içinde kargo fişini attı. Sahibinden aracılığıyla dolandırıldım.
Hangi ekran kartı çıktı peki içinden en azından GT 710'dan iyi olsun o kadar insafsız değildir herhalde gidip 2000'de ki low-end ekran kartını koymamıştır.
Hangi ekran kartı çıktı peki içinden en azından GT 710'dan iyi olsun o kadar insafsız değildir herhalde gidip 2000'de ki low-end ekran kartını koymamıştır.
Valla ekran kartını bilmiyorum üzerinde de hiç bir şey yazmıyor. Yanımda olsa fotosunu çekip atardım da sinirden bunaldığımdan işyerinde bıraktım geldim.
Bu işin peşini bırakıp bırakmamak sana kalmış. Facebook, Instagram, Twitter adreslerinden kendisine veya yakınlarına ulaşıp sinir uçlarına dokunabilir onu bu yaptığından pişman ettirebilirsin.
Belki mahkeme vs. ile uğraşırsanız paranızı alabilirsiniz.
Benzer durum benim de başıma gelmişti. Adam 8 GB yerine 4 GB RAM göndermişti. Gönderdiği RAM, göndermesi gerekenden daha hızlı ve kaliteli olduğundan 4 GB olsa da olayı uzatmamıştım.