Çözüldü GTX 780 vs 970 Strix?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MehmetKeee

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum. Assassin's creed vb oyunları kafama sistemim yeter mi diye düşünmeden yüksek ayarlarda oynamak istiyorum. Bunun için Asus GTX 780 ve Asus GTX 970 strix O.C kartlarını düşünüyorum. Sizce hangi kartı almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi sana şöyle açıklayayım. GTX 780 Sentetik testlerde farkını koyar. Fakat bir konuda GTX 970'i geçemez. Geçemediği nokta yüksek çözünürlük'teki performansı. Bu sana kalmış. Ama sonuçta GTX 780 daha eskimiş bir kart değil. Ben olsam GTX 780 seçerdim. Sanırım siz 1080p'de oynayacaksınız. 4K'da oynamak istemediğiniz sürece GTX 780 sizi baya götürür.

Bence Gtx970 nedeni ise gtx 700 serisindeki kepler mimarisi artık eskidi bu nedenle bazı oyunlarda gtx 970 kadar performans veremeyecektir.Bkz:The Witcher 3.
Bir de yukarıda bir arkadaş 2-4k da oynayacaksan gtx 970 geçer demiş.Gtx 970 deki 3.5gb vram sorununu bilmiyor galiba bu sorun FHD de bir sorun çıkarmasa bile 2k ve 4k da bu vram problemi sorun çıkartacaktır.
Ben gtx970 den yanayım.

Gtx 970 4k.Artık oyunlar vrama dayanıyor ki gtx 970 vram problemi olmasa bile 4k nın altından gelemez.Gtx 980 bile 4k nın altından zor geliyor kardeşim,hangi dünyada yaşıyorsun sen ?

3.5 GB VRAM olsa ne olur ? 4K'da yine oynarsın. Sadece ne kaybın olur texture details'i high yerine bir tık düşürürsün bu kadar.
GTX 970 4K için yeterli değil. 8 GB VRAM olsa bile içindeki GPU'nun gücü belli. 4K tam oturmamış bir teknoloji.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…