GTX 780'e 400W PSU yeter mi?

Oturup 7/24 oyun falan oynamayacağım Photoshop light room gibi programlar kullanacağım. Temelinde aslında GB'si yüksek performansı üzmeyecek fiyatı uygun kart bu vardı dediğim gibi ama kasamdaki PSU 250W Casper'ın dahili kasalarındaki PSU GT 1030 alsam ancak o kaldırır dı.

O zaman diyorum sen bir tane alıp yaradana sığınacaksın. 500 TL bütçede tamamen şanstır eline geçecek şey. En azından 550-600W al da sınırlarda dolanmasın. Platoon ise kesin alma.

O zaman diyorum sen bir tane alıp yaradana sığınacaksın. 500 TL bütçede tamamen şanstır eline geçecek şey. En azından 550-600W al da sınırlarda dolanmasın. Platoon ise kesin alma.

En ucuz 550W-600W PSU zaten sıfırı 800 TL ikinci eli 500 TL çok büyük fark yok sıfır 2. el arasında.

Zalman 500W le II buldum 2. el iş görür mü?​

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…