Gtx 780'li Sistem

Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar. Açtığım 2-3 konu sonrası(Çoğunda farklı öneriler geldi Uzatmalar ve kararsızlığım üzerine yaklaşık 1,5 ayda 1 konu açtım.) Sistemi nasipse 3 hafta sonra toplayacağım. Sistem şu anlık bu şekilde:
Adsız.png
Değiştirmem gereken bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer çok çok acele ile alman gerekiyorsa, al derim fakat şu anda almaman taraftarıyım. Broadwell işlemcileri bekleyebilirsen, harika olur.

Eğer çok çok acele ile alman gerekiyorsa, al derim fakat şu anda almaman taraftarıyım. Broadwell işlemcileri bekleyebilirsen, harika olur.
Broadwell'in çıkmasına daha çok var sanıyordum. Önce Haswell Refresh işlemciler çıkacaktı. Ama onlarda o.c. yapılamayacaktı. Ben o yüzden yine 4770K alacaktım. Broadwell 2 sene sonra çıkmayacaksa haziranın 2. haftasına kadar bekleyebilirim.

Haswell-Refresh işlemciler yavaş yavaş çıkmaya başladı, umuyorum ki haziranda Broadwell işlemciler çıksın.

@ArnıldCivardagezen işletim sistemini ve oynayacağın oyunları SSD'ye yükleyeceksen, Caviar Black'e para vermene gerek yok. Blue alabilirsin.

Haswell-Refresh işlemciler yavaş yavaş çıkmaya başladı, umuyorum ki haziranda Broadwell işlemciler çıksın.

@ArnıldCivardagezen işletim sistemini ve oynayacağın oyunları SSD'ye yükleyeceksen, Caviar Black'e para vermene gerek yok. Blue alabilirsin.
Hayır. 1-2 Oyun yüklerim belki. Yoksa Adobe programlarını kuracağım. Photoshop, After Effects vs. kullanıyorum.

Bu arada Msi Z97 Gaming 5 ile Gaming 7 Arasındaki fark nedir?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı