Gtx 780Ti ekran sorunu

Makaleler
5
Daha fazla  
Arkadaşlar bazı oyunlarda örneğin: World of Tanks, Bioshock infinite, farcry3 bu oyunlara girince ekran kendini kapatıyor, ses geliyor fakat ekrana görüntü gelmiyor, ayrıca kartın fanları birden %100 devire çıkıyor, bu olay sadece bu dediğim 3 oyunda oluyor acaba nedeni nedir? Metro last light, BF4, Hitman absolition bu tür oyunları 3-4 saat ultra oynamama rağmen bir kapanma olmadı. Fakat bu 3 oyunda böyle oluyor. @Akif @Silinen üye

Bu olaylar olurken sıcaklıkları kontrol ediyor musun? GPU, CPU kullanımlarını ve GPU, CPU sıcaklıklarını MSI Afterburner programı ile kontrol et.

Sıcaklığa bakamıyorum ki anında ekran kapanıyor. Fakat sorun olmayan oyunlarda 2-3 saat ultrada oynadım en fazla 77 dereceye kadar ısındı. Ama saydığım sorunlu oyunlarda ise oyuna girer girmez ekran kapanıyor 10 sn ye sonra ise pc kendine reset atıyor.

Evet, oyunlarım güncel, sürücümde güncel fakat oyunu klavye ile kapatamıyorum, klavye çalışıyor ama ekran kapanıyor, monitörde "no signal" yazısı çıkıyor. Fakat bu sorun sadece saydığım 3 oyunda, diğerlerinde hiç bir sıkıntı yok. 3 saat Watch dogs oynadım ultrada hiç bir sıkıntı olmadı. Kart ile ilgili bir sorun olacağını düşünmüyorum. Kart ile ilgili sorun olsa diğer oyunlarda da olması lazım değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…