Erkutkoca Hectopat Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 39 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2014 #1 Merhabalar. Biliyorsunuz kampanya dahilinde wacth dogs veriyordu. Bir saat önce acıbadem vatandan aldım ama yanında oyun kod vs bir şey vermediler. Kutunun içinden çıkar diye umudum o da yok. Nasıl olacak? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2014
Merhabalar. Biliyorsunuz kampanya dahilinde wacth dogs veriyordu. Bir saat önce acıbadem vatandan aldım ama yanında oyun kod vs bir şey vermediler. Kutunun içinden çıkar diye umudum o da yok. Nasıl olacak?
P PROstatik Hectopat Katılım 9 Mayıs 2014 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2014 #2 Yanlış bilmiyorsam Türkiye'de geçerli değil. R9 serisinde de BF4 veriyorlar ama Türkiye'de yok. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2014
T The Witcher Ziyaretçi 9 Mayıs 2014 #3 Hayır, bu olay Türkiye'de de var. Herhalde mağazadaki yetkili kişilerden istiyormuşsunuz dijital oyun kodunu.
Hayır, bu olay Türkiye'de de var. Herhalde mağazadaki yetkili kişilerden istiyormuşsunuz dijital oyun kodunu.
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 9 Mayıs 2014 #4 Teknobiyotikte gördüm ben, Asus r9 serılerınde BF4 hediye veriliyormuş. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2014
Daemon Targaryen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Aralık 2012 Mesajlar 2.653 Makaleler 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2014 #5 HD 7970'e de Dirt 3, Tomb Raider yani AMD'nin Gold Game Pack vereceklerdi ama kutuyu açınca kod ve ya oyun ile alakalı bir şey çıkmadı.
HD 7970'e de Dirt 3, Tomb Raider yani AMD'nin Gold Game Pack vereceklerdi ama kutuyu açınca kod ve ya oyun ile alakalı bir şey çıkmadı.
Erkutkoca Hectopat Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 39 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2014 #6 Aldığım şubeyi aradım faturayla beraber gel kodu verelim dediler. Konu kilitlenebilir. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2014
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 9 Mayıs 2014 #7 Hayırlı olsun. Testlerini bekliyoruz bu arada.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2014 #8 He konu kilitlenebilir, sonra bu kodu nasıl kullanacağım diye konu açacaksın. Çoğu oyunu alamazsın kampanya süresi bittiği için. Watch Dogs için. Watch_Dogs | PC Oyunları | NVIDIA
He konu kilitlenebilir, sonra bu kodu nasıl kullanacağım diye konu açacaksın. Çoğu oyunu alamazsın kampanya süresi bittiği için. Watch Dogs için. Watch_Dogs | PC Oyunları | NVIDIA
master216 Hectopat Katılım 23 Mayıs 2013 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2014 #10 Akif dedi: Hayırlı olsun. Testlerini bekliyoruz bu arada. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: He konu kilitlenebilir, sonra bu kodu nasıl kullanacağım diye konu açacaksın. Çoğu oyunu alamazsın kampanya süresi bittiği için. Watch Dogs için. Watch_Dogs | PC Oyunları | NVIDIA Genişletmek için tıkla... Dostum bu kodu ekran kartı ile birlikte mi veriyorlar yada kodu onlardanmı alıyorsunuz anlamadım? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2014
Akif dedi: Hayırlı olsun. Testlerini bekliyoruz bu arada. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: He konu kilitlenebilir, sonra bu kodu nasıl kullanacağım diye konu açacaksın. Çoğu oyunu alamazsın kampanya süresi bittiği için. Watch Dogs için. Watch_Dogs | PC Oyunları | NVIDIA Genişletmek için tıkla... Dostum bu kodu ekran kartı ile birlikte mi veriyorlar yada kodu onlardanmı alıyorsunuz anlamadım?