Merhaba. Daha önce GTX 670 kullanıyordum hackintosh ile ancak GTX 780ti kartına geçtim. Başlattığımda malum gri ekran hatası oluyor. Oradan kurtulup GTX 780ti için gerekli driverı kurmak istiyorum. Bunun için ne yapabilirim ? Teşekkürler şimdiden. Bilgisayarda Chimera kurulu. Oradan Windows'a ya da Mac' e geçiyordum. Aşağıda bahsettiğimiz klasik hata. Bilgisayar hakkında bilgi de vereyim, belki gereklidir.
selamlar tekrar. 10.9.5 versiyonunu kurdum. ben sadece gtx780ti ı kullanmak istiyorum. cloverla boot da ediliyor. ama sanırım clover yerine chimera kurmam gerekecek çünkü legacy olarak açıyorum sistemi. windows 7 de yüklü. açıkçası yardımınızı bekliyorum. transmac de nvidiaları silmeli miyim mac kurarken ? sonra da mac de 780 ti için ne yapmalıyım..
clover ile kurdum sorun yok. ama 780 ti yi kullanmak istediğim için transmac de hangi extensionları sileceğimi bilmiyorum. tekrar kurup inject demeli miyim acaba
peki hemen şimdi deneyeceğim. herhangi bir şey silmeden tekrar kuruluma başlayıp inject etmeyi düşünüyorum.
evet gelelim olanlara.
nvidia extensionlarını transmac ile SİLMEDEN kurulum yapmak istediğim zaman inject edid ve inject nvidiayı işaretledim. bluetooth hci controller completed dedi ve kaldı. injectlerden edid i işaretlediğimde de bluetooth kısmında kaldı. inject edid ve nvidia yı işaretlemeden açmak istediğimdeyse bluetooth u geçti ve restart attı sistem açılmadı. ben de restart atıp windowsu açtım. tavsiyelerinizi bekliyorum