Tomb Raider oyununu kurdum. Ayarları Ultraya aldım ve oyuna girdim fakat ekran kartından makine sürtüşmesi gibi darrr drrrrr durrrrr sesler geldi sonra görüntü gitti ve pc kendini resetledi. Normalde Assassin's Creed'i, Sleeping Dogs'u, COD MW3'ü çok rahat bir şekilde Ultra ayarlarda oynamıştım. Evet beyler neler oluyor sizce? Görüşlerinizi, yardımlarınızı bekliyorum.
Yok birader sağlam değilmiş. Assassin's Creed III ü ultraya aldım aynı şey onda da oldu. Yani problemin donanımsal oldugu artık kesinleşti. Az önce de kulağı dayadım iyice pc ye, psu dan gelen cızırtı sesi duydum. Zaten birkaç gündür de pc nin power tuşuna basınca pc çalışıp durup tekrar çalışıyodu. Galiba elektrikte bir sorun var. Tam güç alamıyo pc diye tahmin ediyorum ben. Garantiye de göndermek istemiyorum acaba mahalle bilgisayarcıları hallederler mi ki ya psu sorununu?
O güç kaynaklarının bazılarında senin dediğin cızırtı problemi oluyordu. Aynı güç kaynağını bende kullanıyorum ama sorun yok. Aldığın yere götürüp değiştirmeni önerebilirim. Ne zaman almıştınız?
O güç kaynaklarının bazılarında senin dediğin cızırtı problemi oluyordu. Aynı güç kaynağını bende kullanıyorum ama sorun yok. Aldığın yere götürüp değiştirmeni önerebilirim. Ne zaman almıştınız?
12 gün oldu alalı. Keşke sadece cızırtı yapsa ona katlanırım. Ama benim psu cızırtı yapmakla kalmadı, grafik kalitesi yüksek oyunu ultra ayarlarda açıcak enerjiyi veremedi. Düşünsene bir ya gtx 780 ti gibi bir kartın var ama oyunları ultrada oynayamıyorsun. Peki merak ettiğim bir şey var. Bu enerjiyi sağlayamama, psu nun gücünün yetersizliğinden mi kaynaklanıyor yoksa psu arızalı olmasından mı ?