Tomb Raider oyununu kurdum. Ayarları Ultraya aldım ve oyuna girdim fakat ekran kartından makine sürtüşmesi gibi darrr drrrrr durrrrr sesler geldi sonra görüntü gitti ve pc kendini resetledi. Normalde Assassin's Creed'i, Sleeping Dogs'u, COD MW3'ü çok rahat bir şekilde Ultra ayarlarda oynamıştım. Evet beyler neler oluyor sizce? Görüşlerinizi, yardımlarınızı bekliyorum.
12 gün oldu alalı. Keşke sadece cızırtı yapsa ona katlanırım. Ama benim psu cızırtı yapmakla kalmadı, grafik kalitesi yüksek oyunu ultra ayarlarda açıcak enerjiyi veremedi. Düşünsene bir ya gtx 780 ti gibi bir kartın var ama oyunları ultrada oynayamıyorsun. Peki merak ettiğim bir şey var. Bu enerjiyi sağlayamama, psu nun gücünün yetersizliğinden mi kaynaklanıyor yoksa psu arızalı olmasından mı ?
Güçsüz olması ile alakası yok. 780ti ve 125watt işlemci için 750watt fazlasıyla yeterlidir. Cızırtının güç kaynağından geldiğine eminseniz vakit kaybetmeden götürün anlatın derdinizi yenisi ile değişim talep edin. Sadece bu sorun oyunlarda mı meydana geliyor?