Heroxira1 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 898 Çözümler 2 3 Mart 2021 #1 özelliklerim bunlar, Mafia 3 açar mı? Açsa bile akıcı oynanır mı? Dosya Ekleri Ekradssdn Alıntısı.PNG 22,2 KB · Görüntüleme: 44
yufusgokce07x Centipat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #2 GTA 5 oynatıyor ama Mafia 3 akıcı zor galiba ya.
Heroxira1 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 898 Çözümler 2 3 Mart 2021 #3 yufusgokce07x dedi: GTA 5 oynatıyor ama Mafia 3 akıcı zor galiba ya. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda GTA 5'i ultra ayarlarda açmışlığım var.
yufusgokce07x dedi: GTA 5 oynatıyor ama Mafia 3 akıcı zor galiba ya. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda GTA 5'i ultra ayarlarda açmışlığım var.
E erenprxn Hectopat Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 119 3 Mart 2021 #4 Aynı ekran kartı bende var neden kapanır bir bilgin var mı?
Heroxira1 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 898 Çözümler 2 3 Mart 2021 #5 erenprxn dedi: Aynı ekran kartı bende var neden kapanır bir bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Anlamadım bilgisayar mı kapanıyor? Kusura bakmayın hortlatıyorum, ama cevap lazım.. Son düzenleme: 3 Mart 2021
erenprxn dedi: Aynı ekran kartı bende var neden kapanır bir bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Anlamadım bilgisayar mı kapanıyor? Kusura bakmayın hortlatıyorum, ama cevap lazım..
S skitopatra Femtopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Mart 2021 #6 Heroxira1 dedi: Bilgisayarda GTA 5'i Ultra ayarlarda açmışlığım var. Genişletmek için tıkla... Mümkün değil. yufusgokce07x dedi: GTA 5 oynatıyor ama Mafia 3 akıcı zor galiba ya. Genişletmek için tıkla... Doğru ama High ayarlarda. Ultra'da açması mümkün değil. Açarsada 15 FPS verir. yufusgokce07x dedi: GTA 5 oynatıyor ama Mafia 3 akıcı zor galiba ya. Genişletmek için tıkla... Mafia 3'te 25 FPS veriyor denedim. Bende de aynı ekran kartı var ama işlemcim 4510u. Yani sende 18 FPS falan verir. Heroxira1 dedi: Eki Görüntüle 903751 özelliklerim bunlar, Mafia 3 açar mı? Açsa bile akıcı oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 15 Mart 2021
Heroxira1 dedi: Bilgisayarda GTA 5'i Ultra ayarlarda açmışlığım var. Genişletmek için tıkla... Mümkün değil. yufusgokce07x dedi: GTA 5 oynatıyor ama Mafia 3 akıcı zor galiba ya. Genişletmek için tıkla... Doğru ama High ayarlarda. Ultra'da açması mümkün değil. Açarsada 15 FPS verir. yufusgokce07x dedi: GTA 5 oynatıyor ama Mafia 3 akıcı zor galiba ya. Genişletmek için tıkla... Mafia 3'te 25 FPS veriyor denedim. Bende de aynı ekran kartı var ama işlemcim 4510u. Yani sende 18 FPS falan verir. Heroxira1 dedi: Eki Görüntüle 903751 özelliklerim bunlar, Mafia 3 açar mı? Açsa bile akıcı oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Heroxira1 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 898 Çözümler 2 15 Mart 2021 #7 skitopatra dedi: Mümkün değil. Doğru ama High ayarlarda. Ultra'da açması mümkün değil. Açarsada 15 FPS verir. Mafia 3'te 25 FPS veriyor denedim. Bende de aynı ekran kartı var ama işlemcim 4510u. Yani sende 18 FPS falan verir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bundan daha fazla verim alınamayacak diye düşünüp sildim oyunu.
skitopatra dedi: Mümkün değil. Doğru ama High ayarlarda. Ultra'da açması mümkün değil. Açarsada 15 FPS verir. Mafia 3'te 25 FPS veriyor denedim. Bende de aynı ekran kartı var ama işlemcim 4510u. Yani sende 18 FPS falan verir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bundan daha fazla verim alınamayacak diye düşünüp sildim oyunu.