GTX 850M laptopun GPU sürücüsü nasıl indirilir?

İlk önce baştaki olanı o olmazsa 2.attığımı deneyin.

Tamamdir ilkini bugün denemistim full mavi ekran veriyordu simdi 2. deneyeceğim benim ekran kartimda HD 4600 diye bir şey de var da onemsiz bir şeydir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdir ilkini bugün denemistim full mavi ekran veriyordu simdi 2. deneyeceğim benim ekran kartimda HD 4600 diye birdeyde var da onemsiz bir şeydir.

Çift GPU mu kullanıyorsunuz?

Hocam siyah ekranı HD4600 yapıyor olabilir Aygıt Yöneticisi'nden devre dışı bırakın ve tekrar deneyinEki Görüntüle 2567678

Hocam Intel'i devre dışı bırakmasın NVIDIA sürücüsünü kaldırınca siyah ekran verebilir HDMI'dan falan görüntü almanız gerekir. Ben Aygıt Yöneticisi'nden cihazı kaldır dedim. Sonra kendi aktif oldu yeniden başlatınca ve 2015'e ait sürücü kurdu. Bende de GT840M var sizin kartın alt modeli. 800M serisinde güncel sürücülerde mavi ekran çok veriyor. NVIDIA'nın güncel sitesinden kuracağınız sürücü de muhtemelen mavi ekran verecektir. Ya sürücüyü kaldır deyin kendi otomatik yüklesin ya da uygun sürüm bulup kurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…