Kürşad Can Yılmaz
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, benim bir ASUS N550JK modeli dizüstüm var ancak yaklaşık 1.5 2 aydır sorunlar çıkartıyor. Öncelikle ben Adana'da oturuyorum ısınma sorun olmasın diye GPU'yu underclock ediyorum, bunu yapıp bir oyuna girdiğimde bazen yüksek bir sesle buzzing diye tabir edilen bir ses çıkartarak harddisk ışığı sönüyor ve bilgisayar donuyor. Zorunlu başlatmak durumunda kalıyorum. Sonrasında en yeni nVidia sürücülerini yüklediğimde ve oyun açtığımda bazenleri system thread exception not handled gibi bsodler alıyorum. Bu neden ile kasım sürücüsünü kullanıyorum. GPU'yu underclock etmeyince ve sürücüyü eski tutunca bu iki sorunda kayboluyor ancak bu seferde ısındığından dolayı (GPU:88-89 CPU:95) rahatsız oluyorum. Bunun üzerine işlemci güç ayarlarından maksimum performansı %80 dolayına çekiyorum bu sayede ısılar 10 derece düşüyor ama bu seferde masaüstünde gezinirken ya da webde dolaşırken rastgele olan bip sesini alıyorum. 1 tane uzun bip gibi. (BIOS uyarısı gibi) (not: RAM testi yaptım)
Özellikler
i7 4700hq
12 GB DDR3 RAM
850m
1.5TB 5400rpm
Bilgisayarı garantiye yollamalı mıyım? Recep abi özellikle cevap verirsen çok sevinirim.
Özellikler
i7 4700hq
12 GB DDR3 RAM
850m
1.5TB 5400rpm
Bilgisayarı garantiye yollamalı mıyım? Recep abi özellikle cevap verirsen çok sevinirim.