GTX 860M GeForce Experience Sürücü Sorunu

kanfur

Megapat
Daha fazla  
Lenovo y50 oyun laptobum var. Windows 10 64 bit işletim sistemim. Önceden experince hangi güncelleme gelirse indiriyor yüklüyor sorunsuzca güncel driver kullanıyordum. Fakat güncelleme geldiğinde yükledim. Oyunlarda minimum sistem ayarlarına uygun değil gibi her oyunda ayrı hata ile açılmadı. Baktım görmüyor gtx 860 m ama nvidia denetim masası açılınca güncel görünüyor sorunsuz yüklüyor fakat sanki bir yerde yanlış oluyor. Veri yolu bilinmiyor. Güncel olanda onu farkettim. Birçok yöntemi denedim, aygıttan kaldırdım driver kaldırma programları ile hepsini temizledim baştan yükledim ama bir şekilde örneğin 353.62 kalıyor ama bir türlü 358 olan yüklenmiyor. Yenisi geldi o da aynı yükleniyor fakat diğer inteli görüyor bence. Nasıl çözerim? Benzer bir sorun da bulamadım!

Lütfen bu konuda en yetkin olduğunu düşündüğüm site olduğu için buraya konu açtım. Başlık hatası yaptığım için mi cevaplanmıyor anlamıyorum. Biri 4 kere konu açtım sebebini anlamadığım şekilde ceza aldığım için 4 kere konu açtım. Benim sorunum birçok yöntemi denediğim halde çözüm bulamadığım için başlığı da nasıl ilgi çekici yazsam diye hatalı oldu sanırım.

Intel ekran kartı sürücüsünü ve Nvidia sürücülerini kaldır. DDU ile her ikisini tekrar kaldırın. Sonrada sürücüleri manuel olarak indirin. Sırasıyle ilk ıntel sonra nvidia kurun.
Önce çalışıyor sonra bir hata veriyor fazla geçmeden yeniden eskisi gibi oluyor.

Intel ekran kartı sürücüsünü ve Nvidia sürücülerini kaldır. DDU ile her ikisini tekrar kaldırın. Sonrada sürücüleri manuel olarak indirin. Sırasıyle ilk ıntel sonra nvidia kurun.
Teşekkürler. Fakat sorun lenovo y50 leptop serisinde var sanırım bu güncelleme ile ilgili son iki nvidia güncellemesinde başladı sorun ve lenovo forum sitelerinde benle aynı şikayetler var. Artık nasıl çözülür bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…