dasounr
Decapat
Burada yeniyim. Sizlere bu forumda da sıkça tartışılmış olan bu sorunumdan bahsetmek istedim. Her ne kadar tarayıp karıştırdıysam da bir çözüm bulamadım. Acer VN7 791G Marka, GTX 860m ekran kartına sahip dizüstü bilgisayarımda son zamanlarda sıkça karşılaştığım bu Mavi ekran hatası, her neyi denediysem de düzelmedi. Bir ara düzelir gibi oldu sonra yeniden tekrarladı.
Ne zaman bir oyun oynamaya kalksam veye ekran kartını çalıştıracak bir program açsam, ilk seferinde sorunsuz çalışıp, kapattığımda ve ardından tekrar açtığımda ekran kartı kullanılamaz oluyor. Ardından mavi ekran hataları alıyorum.
Sorunun donanımsal olduğuna inanmak istemiyorum fakat sizlerin yorumuna ihyitacım var. Sizlere güveniyorum. Minidump dosyalarını da şuraya bırakıyorum.
Tekrar teşekkürler.
Ne zaman bir oyun oynamaya kalksam veye ekran kartını çalıştıracak bir program açsam, ilk seferinde sorunsuz çalışıp, kapattığımda ve ardından tekrar açtığımda ekran kartı kullanılamaz oluyor. Ardından mavi ekran hataları alıyorum.
Sorunun donanımsal olduğuna inanmak istemiyorum fakat sizlerin yorumuna ihyitacım var. Sizlere güveniyorum. Minidump dosyalarını da şuraya bırakıyorum.
Tekrar teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: