melih_cayli
Hectopat
Daha fazla
Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi NVIDIA GTX860M ekran kartım var ve Premiere Pro (2023 sürüm) uygulamasını ekran kartım ile kullanamıyorum.
Küçük bir parantez (Adobe Premiere Pro 2019 sürümünü hiçbir problem yaşamadan kullanıyordum.)
Biraz araştırdım ve şu videodan:
NVIDIA Studio kurmam gerektiğini öğrendim fakat bu sefer de bu NVIDIA grafik sürücüsü, Windows'un bu sürümü ile uyumlu değildir hatası alıyorum.
Adobe Premiere Pro'da aldığım hata bu şekilde.
Sistemim iste bu şekilde.
NVIDIA Studio uyumsuzluğu hatası bu şekilde.
İşletim sistemim lisanslı, orijinal.
Adobe Premiere Pro programım lisanslı, orijinal.
Bütün sürücülerim, BIOS, ıvır zıvır ne varsa her şey güncel ve orijinal.
Buradan kontrol ettiğimde ise:
NVIDIA Studio'nun bu ekran kartına desteği olmayabilir diye düşünüyorum. Kesin olarak desteği yoksa alternatif bir çözüm yöntemi var mıdır? Yoksa da tek çözüm Laptopumu NVIDIA Studio'nun desteklediği ekran kartına sahip bir Laptopla mı değiştirmek?
Bu sorunu nasıl çözebilirim? Acele yardımlarınızı bekliyorum.
Küçük bir parantez (Adobe Premiere Pro 2019 sürümünü hiçbir problem yaşamadan kullanıyordum.)
Biraz araştırdım ve şu videodan:
NVIDIA Studio kurmam gerektiğini öğrendim fakat bu sefer de bu NVIDIA grafik sürücüsü, Windows'un bu sürümü ile uyumlu değildir hatası alıyorum.

Adobe Premiere Pro'da aldığım hata bu şekilde.

Sistemim iste bu şekilde.

NVIDIA Studio uyumsuzluğu hatası bu şekilde.
İşletim sistemim lisanslı, orijinal.
Adobe Premiere Pro programım lisanslı, orijinal.
Bütün sürücülerim, BIOS, ıvır zıvır ne varsa her şey güncel ve orijinal.
Buradan kontrol ettiğimde ise:

NVIDIA Studio'nun bu ekran kartına desteği olmayabilir diye düşünüyorum. Kesin olarak desteği yoksa alternatif bir çözüm yöntemi var mıdır? Yoksa da tek çözüm Laptopumu NVIDIA Studio'nun desteklediği ekran kartına sahip bir Laptopla mı değiştirmek?
Bu sorunu nasıl çözebilirim? Acele yardımlarınızı bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: