GTX 940 4 GB ve i5 5200U Kasma Sorunu

Mad Mikillsen

Kilopat
Daha fazla  
Arakadaşlar laptobum 4 yıllık çok seviyordum. Ta ki Windows'ü güncelledikten sonra kilit ekrandaki parola yazılan yer gelmiyordu. Ben de format attım format attıktan sonra laptopa oyun yükledim fakat kasıyordu disk GPU, CPU fullenyor oyunlar çok kasıyordu normalde sıfırlamadan önceki oyunları yükledim. High'da oynadığım oyunlar low'da bile kastı 3 ayda 10 format attım bu nedenle fakat düzelmedi aşırı disk CPU ve bellek kullanımı var.

Disk aniden 100 oluyor sonra aniden düşüyor bellek arka plande program açık olmadığı halde 7.9 GB'den 4 GB'sini kullanıyor şarja taktığımda aniden kasıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
ilgilendiğiniz için teşekkürler haklısınız ısınma sorunu çok az var fakat bilgisayar format atılmadan önce bu değerlerin bayağı altındaydı virüs fazla var diye bilgisayarcıya attırmıştım
bilgisayarcı 1 telebaytlık diski 2 ye bölmüi disk c ve d olmak üzere
ve jarja taktığımda yada çıkardığımda aniden kasıyor
nvidia driveri yükledim zaten ocak ayının driveri yüklü 23 cağın
374168

374169

sıkıntıyı daha iyi anlayabilmemiz için fotosunu attım buyrun
374170

bu da bilgisayarı 1 gün sonra açınca jarja takılı değilken
oyun açtığımda değerler aniden artıyor

Son düzenleme:
Önce windows update'e girip güncelleme var mı diye kontrol et, varsa kurulsun hepsi. Sistemi restart et, tekrar bak. Güncelleme yoksa aşağıdakilere başla.

Fişe takılı iken ve güç ayarları yüksek performansta iken:

Makina yük altında iken ve sistem yavaş dediğin bir anda görev yöneticisi performans sekmesinden bir görsel atar mısın? İşlemcinin çıktığı maks. frekansı merak ettim. İşlemlerden de CPU'ya göre listele kullanımı.
Aynı durumda iken HWmonitor ile sıcaklık değerlerini de atar mısın?

Diskine HDtune ile uzun error ve health taraması yapıp onu da ekleyebilirsin. Öncelikli değil.

RAM kullanımı normal.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı