asdddxaw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 1.318 Çözümler 2 Yer İstanbul 18 Ocak 2019 #1 Hazır değil hatasını veriyor. Her şeyi denedim ama olmuyor lütfen yardımcı olun. Cidden çok önemli benim için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2019
Hazır değil hatasını veriyor. Her şeyi denedim ama olmuyor lütfen yardımcı olun. Cidden çok önemli benim için teşekkürler.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.247 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2019 #2 Bildiğim kadarıyla ekran kartın desteklemiyor yani kullanamazsın. Son düzenleme: 18 Ocak 2019
W Wero Ziyaretçi 18 Ocak 2019 #3 Yanlış bilmiyorsam Ansel, ShadowPlay gibi özellikler GTX 10XX serisi ile geldi. Bu durumda ekran kartınız desteklemiyor.
Yanlış bilmiyorsam Ansel, ShadowPlay gibi özellikler GTX 10XX serisi ile geldi. Bu durumda ekran kartınız desteklemiyor.
asdddxaw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 1.318 Çözümler 2 Yer İstanbul 18 Ocak 2019 #4 Shimada Sensei dedi: Bildiğim kadarıyla ekran kartın desteklemiyor, yani kullanamazsın. Genişletmek için tıkla... Yıkıldım, teşekkürler. Peki kill aldığım zaman kaydedecek bir program var mıdır?
Shimada Sensei dedi: Bildiğim kadarıyla ekran kartın desteklemiyor, yani kullanamazsın. Genişletmek için tıkla... Yıkıldım, teşekkürler. Peki kill aldığım zaman kaydedecek bir program var mıdır?
W Wero Ziyaretçi 18 Ocak 2019 #5 asdddxaw dedi: Yıkıldım, teşekkürler. Peki kill aldığım zaman kaydedecek bir program var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bandicam deneyebilirsiniz. Kendisi hakkında pek bir bilgim yok ama arkadaşım kullanıyordu.
asdddxaw dedi: Yıkıldım, teşekkürler. Peki kill aldığım zaman kaydedecek bir program var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bandicam deneyebilirsiniz. Kendisi hakkında pek bir bilgim yok ama arkadaşım kullanıyordu.
asdddxaw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 1.318 Çözümler 2 Yer İstanbul 18 Ocak 2019 #6 Silinen üye dedi: Bandicam deneyebilirsiniz. Kendisi hakkında pek bir bilgim yok ama arkadaşım kullanıyordu. Genişletmek için tıkla... Bandicam kill aldığım zaman kaydetmiyor oyun tekrarına girip tek tek uğraşmam gerek.
Silinen üye dedi: Bandicam deneyebilirsiniz. Kendisi hakkında pek bir bilgim yok ama arkadaşım kullanıyordu. Genişletmek için tıkla... Bandicam kill aldığım zaman kaydetmiyor oyun tekrarına girip tek tek uğraşmam gerek.