Yaklaşık 3 ay sonra bu sisteme RX 570 takacağım GTX 950'yi satıp. Benim ekran kartını değiştikten sonra asıl merak ettiğim şey ise oyun FPS performansı. Oynadığım oyunlar şu şekilde;
Apex Legends
PUBG
Tom Clancy's Rainbow Six Siege
Fortnite
Battlefield 1
Sorum ise şu işlemci, RAM vb darboğazı yer miyim? Düşük ayarlarda Apex Legends, PUBG vb oyunlarda 100 FPS'i geçebilir miyim?
Darboğaz olacağı söylenmiş yaklaşık 10fps kadar ki oda biraz hız aşırtma ile giderilebilir. İşlemciye yansıma oranı %20 görünüyor çok izlek olarak düşünürsek 3.6Ghz yapman yeterli olur gerekirse.
çok bi performans beklemiyorum 400 liraya aldım zaten pubg mobile emülatör de biraz da olsa yüksek grafikte kasmadan oynatsın yeter suanki ekran kartım zaten ATI RADEON HD 3850 1GB
Darboğaz olacağı söylenmiş yaklaşık 10fps kadar ki oda biraz hız aşırtma ile giderilebilir. İşlemciye yansıma oranı %20 görünüyor çok izlek olarak düşünürsek 3.6Ghz yapman yeterli olur gerekirse.