Arkadaşlar bu video da bir arkadaş benim ekran kartı mı kullanarak high ayarlarda benim minimum da doğru düzgün alamadığım FPS leri almış. Ayrıca işlemcisi benimkinden düşük, yarın yeni SSD alacağım ve yanında tertemiz bir format atacağım. Benim düşüncem Windows 10'un arka planda ekran kartımı sömürüyo olması herhangi bir programın, nasıl o videodaki gibi bir performansı elde edebilirim? Bu arada sistemim şu şekilde;
ASUS Strix GTX 950 2G
İ5 4460 3.30 GHz
8 GB RAM 1600 MHz DDR3
H81-GAMER Anakart
XCALIBRE 600W 80 PLUS CPU
Bu sistemde Apex Legends'da en düşük ayarlarda ani ani FPS düşüşleri yaşamaktayım ve bu çok sinir bozucu 90 FPS'ten bir anda 40-50 olmalar gibi akıcılığı bozuyor, yukarda da dediğim gibi yarın SSD alacağım ve temiz bir format atacağım, sizce işe yarar mı?
Sanmıyorum. High ayarlar için ekran kartında en az 4 GB vRAM istiyordu yanlış hatırlamıyorsam. 90 FPS'ten 40-50'ye düşme sebebi RAM olabilir. MSI Afterburner ile biraz videosunu çekip atın.
Bu video doğru olamaz kesinlikle. Bende GTX 1050 2GB var. İşlemcimde bu videodakinden iyi. Her şey en düşükte 1080p anca bu FPS'leri alıyorum videodaki. Hele bir team fight olsun 40-45'lere yolu var.
Sanmıyorum. High ayarlar için ekran kartında en az 4 GB vRAM istiyordu yanlış hatırlamıyorsam. 90 FPS'ten 40-50'ye düşme sebebi RAM olabilir. MSI Afterburner ile biraz videosunu çekip atın.
Bu video doğru olamaz kesinlikle. Bende GTX 1050 2GB var. İşlemcimde bu videodakinden iyi. Her şey en düşükte 1080p anca bu FPS'leri alıyorum videodaki. Hele bir team fight olsun 40-45'lere yolu var.
Windows 10 kullanırken bir sürü oyun hatasıyla karşılaşıyordum, windows 7'ye geçtiğim zaman bilgisayarımda bir rahatlama hissettim. Üst düzey bir bilgisayara sahip değilseniz windows 7 en iyi optimize işletim sistemidir.