Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 16 Aralık 2018 #1 Arkadaşlar nedendir bilmiyorum fakat dün geceden beri ekran kartı ısım boşta acayip yüksek. Gördüğünüz gibi. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2018
Arkadaşlar nedendir bilmiyorum fakat dün geceden beri ekran kartı ısım boşta acayip yüksek. Gördüğünüz gibi. Ne yapabilirim?
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.316 Makaleler 25 Çözümler 277 16 Aralık 2018 #2 Ekran kartı termal macun yenilemesini en son ne zaman yaptınız? Cooler Master MasterGel Maker Nano Elmas Partiküllü Termal Macun | Adeks Store Yapmadıysanız kaliteli bir macun ile düzgün bir Teknik servise yaptırın. İşlemci ısısı da yüksekse arada onunda termal macun yenilemesini yaptırın.
Ekran kartı termal macun yenilemesini en son ne zaman yaptınız? Cooler Master MasterGel Maker Nano Elmas Partiküllü Termal Macun | Adeks Store Yapmadıysanız kaliteli bir macun ile düzgün bir Teknik servise yaptırın. İşlemci ısısı da yüksekse arada onunda termal macun yenilemesini yaptırın.
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 16 Aralık 2018 #3 26318 dedi: Ekran kartı termal macun yenilemesini en son ne zaman yaptınız? Cooler Master MasterGel Maker Nano Elmas Partiküllü Termal Macun | Adeks Store Yapmadıysanız kaliteli bir macun ile düzgün bir Teknik servise yaptırın. İşlemci ısısı da yüksekse arada onunda termal macun yenilemesini yaptırın. Genişletmek için tıkla... Aldığımdan beri termal macununu hiç ellemedim. İşin tuhaf yani düne kadar ısı 30-40 civarlarında geziyordu ne olduğunu anlayamadım. Zaten kasayıda temizlemeyeli 9 ay oldu.
26318 dedi: Ekran kartı termal macun yenilemesini en son ne zaman yaptınız? Cooler Master MasterGel Maker Nano Elmas Partiküllü Termal Macun | Adeks Store Yapmadıysanız kaliteli bir macun ile düzgün bir Teknik servise yaptırın. İşlemci ısısı da yüksekse arada onunda termal macun yenilemesini yaptırın. Genişletmek için tıkla... Aldığımdan beri termal macununu hiç ellemedim. İşin tuhaf yani düne kadar ısı 30-40 civarlarında geziyordu ne olduğunu anlayamadım. Zaten kasayıda temizlemeyeli 9 ay oldu.