Oyun ayarlarını düşürüp bir de öyle bakın eğer fps düşüşleri devam ediyorsa ekran kartınızın güncellemelerini kontrol edin. O da işe yaramazsa oyunu silip tekrar yükleyin.
Amd Fx 4300 3.80Ghz
Gigabyte gtx 950 Xtreme Gaming 1206Mhz
WD yellow 1TB 128mb
Kingstone Hyper X Fury 4gb x2
AsRock 970M PRO3
Zalma T1 Plus BLACK
Corsait VS550w
Yukarıdaki link de sizin kullandığınız sisteme benzer bir sistem bulunmakta. 1080p çözünürlükte en yüksek ayarlarda aldığı fps değerleri videoda gözükmekte. Videonun oyunun güncel olmayan sürümlerinde kayıt edildiğini ve şuan alacağınız fps den biraz daha yüksek olduğunu belirtmekte fayda var. Bu değerlere hiç yaklaşamıyor yada sıkıntılar yaşıyorsanız alternatif şeyler deneyebilirsiniz. Örnek vericek olursak Asus gtx versiyonunu kullanıyorsunuz Asus Gpu Tweak yazılımını kullanabilirsiniz. Kasanın ısı değerlerini kontrol edebilirsiniz. Soğutma sisteminiz yeterli ise işlemciye bir tık overclock yapabilirsiniz ( bu işlemin riskli olduğu bir bilginiz yok ise danışarak yada inceleyerek yapmanızı belirtmekte fayda var )
o videodaki sistemle hemen hemen aynı. 3 tane fan var bilgisayarda sogutma yeterli fakat ben 1366x768 çözünürlükte oynuyorum ve yaklasık 150 - 160 fps alıyorum hard ayarlarda
Görüntü ayarlarını aşağıdaki resim gibi değiştirebilirsiniz oyununuz biraz daha akıcı olacaktır. Klasik Lcd bir monitörde 4:3 çözünürlüklerde oyunu 75 hz de oyniyabiliyorsunuz.
Bunun için Steam > Kütüphane > Cs:GO > Özellikler > Genel > Başlatma seçeneklerini ayarla kısmına girip aşağıdaki komutları yazabilirsiniz.
Virüs girmiştir, antivirüs programı kasiyordur, pc arkada bir işlem yapıyordur ve sonradan kasması geçmişse sorun yok. Ayrıca disk birleştirme yapmanız gerekiyordur belki.
Bu dediklerimde sıkıntı yoksa, işletim sisteminizde disk birleştiricisi vardır. Onunla disk birleştirme yapabilirsiniz bütün diskleri. Zor bir şey değil internetten araştırın. Diskle alakalı değil bence benimkide 5400rpm. Ayrıca fps drop sonradan oluştuysa bir şey ters gidiyor ki bozuldu. Yoksa siz sistemi ilk aldığınızdan beri böyleyse belki donanımsal bir sorun vardır. Sürücüleri güncelleyin bir de.