GTX 950 Güç Kablosu Girişinin Olmaması

US $65.88 |Tahmini Teslimat Zamanı aldığım ürün bu hocam. Kartta herhangi bir kırık vs yok. Arkadaşların bazı modellerde bu olabilir demesi içimi rahatlattı çünkü dediğim gibi bir kırık söz konusu değil.
Kartın tam adı ve modelini yazar mısın?
US $65.88 |Tahmini Teslimat Zamanı
Hocam ürün çok ama çok temiz duruyor termal macun sonrası yarın söylerim performansını. Satıcı 15 dolar gösterdi, gümrük masrafı çıkmadı.
GTX 950 için olmak zorunda değil.
İçimi rahatlattınız teşekkür ederim hocam

Son düzenleme:
Anladım hocam teşekkür ederim ben de bir heves bu kartı sipariş ettim bakalım inşallah temiz ve sorunsuz gelir Güle güle kullanın hayırlı olsun [/QUOTE]

Anladım hocam teşekkür ederim ben de bir heves bu kartı sipariş ettim bakalım inşallah temiz ve sorunsuz gelir Güle güle kullanın hayırlı olsun
[/QUOTE]
Size de hayırlı olsun hocam teşekkür ederim bu arada benim ki 34 günde geldi

Güç tüketimi düşükse anakarttan aldığı güç yetecektir. PIN girişine ihtiyacı yok.

Size de hayırlı olsun hocam teşekkür ederim bu arada benim ki 34 günde geldi[/QUOTE]

çok teşekkür ederim hocam bekleyeceğiz artık ne yapalım geç olsun da güç olmasın

Ekran kartı özellikler kısmından baktığımızda ekstra pin girişi kullanılmıyor olarak görünmüş. PSU icin ise minimum 450W güç olması önerilmiş. Kartınızda herhangi bir problem yok. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. İyi eğlenceler.

Çok çok tesekkur ederim. 500W PSU var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…